Belangrijk: Lees ons retourbeleid zorgvuldig door. Geen uitzonderingen worden gemaakt, aangezien u akkoord bent gegaan met de voorwaarden op het moment van aankoop.

Retourneren:

Retouren die naar ons worden verzonden zonder voorafgaand verzoek en goedkeuring worden niet geaccepteerd, en u recht op restitutie komt te vervallen.

1. Termijn: U kunt uw product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Indien 14 dagen zijn verstreken, kunnen wij helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

2. Voorwaarden: Uw product moet in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking. Voor producten waarbij hygiëne belangrijk is, moeten ze grondig worden gereinigd voordat het retourproces begint.

3. Uitsluitingen: Sommige producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd, zoals ondergoed, lingerie, panty's en bepaalde zorg producten, zijn uitgesloten van retournering.

4. Initiëren van het proces: Als u een product wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar: info@reveur-amsterdam.nl met uw ordernummer, reden voor retournering, eventueel een foto van het product in geval van schade, en uw contactgegevens. We hebben één retouradres in China, waardoor retourneren naar een ander adres niet mogelijk is en niet voldoende is voor een terugbetaling van uw bestelling. Retouren die worden verzonden zonder voorafgaande melding zullen als ongeldig worden beschouwd.

5. Retourneren op eigen risico: Houd er rekening mee dat het retourneren van producten op eigen risico is. Het bedrijf is niet aansprakelijk voor verlies of vasthouden van pakketten bij de douane tijdens het retourproces.

6. Track & Trace: Uw retour dient te zijn voorzien van een track & trace-code, die met ons wordt gedeeld. Op deze manier kunnen we nauwkeurig vaststellen wanneer uw retourzending ons magazijn bereikt, waarna we direct overgaan tot het initiëren van een restitutie. Zonder track & trace-code kunnen we uw zending niet volgen, en uw recht op restitutie vervalt omdat we niet kunnen bevestigen of uw bestelling daadwerkelijk bij ons is aangekomen.

Terugbetaling:

Procedure: Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als dit wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch binnen 30 dagen een tegoed toegepast op uw creditcard of originele betaalmethode.

Laat of geen terugbetaling: Als u na 30 dagen nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Als u het nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@reveur-amsterdam.nl

Kosten:

Retour verzendkosten: Alle klanten zijn verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. Wij raden aan uw retourzending te voorzien van een Track & Trace, aangezien wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor verloren retourzendingen. Het product Moet terug gestuurd worden naar China, De kosten voor retourzending beginnen vanaf €20 en zijn voor rekening van de klant.

Uitzonderingen:

Defecte producten: Als u een defect product heeft ontvangen, sturen wij altijd kosteloos een nieuw product op.

Annulering: Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd nadat ze zijn geplaatst vanwege ons geautomatiseerd systeem.

Voor vragen of meer informatie over ons retourbeleid, neem gerust contact met ons op via info@reveur-amsterdam.nl